Co odchází z Netflixu v září 2023: Seznam
|

Co odchází z Netflixu v září 2023: Seznam

Víte, co všechno opouští oblíbenou streamovací platformu Netflix v září 2023? Připravte se na změny, protože seznam odcházejícího obsahu je opět plný překvapení! Mezi tituly, které se musíte rozloučit, patří několik úspěšných seriálů, jako jsou například "Stranger Things" a "The Crown". Navíc se nám také rozloučíme s několika kultovními filmovými klenoty, které si získaly srdce diváků po celém světě. Ale nebuďte smutní, s odchodem této tvorby přichází i nová. Netflix se totiž vždy snaží nalákat své diváky na exkluzivní obsah, který jejich očekávání překoná. Takže dejte si seznam do záložek a připravte se na podzimní maraton vašich oblíbených pořadů!

Tituly, které zmizí z Netflixu v září 2023

Listování titulů, které opustí Netflix v září 2023:

Začínáme s nejnovějšími informacemi ohledně obsahu, který opustí Netflix v září 2023. Připravte se na rozloučení s některými vašimi oblíbenými tituly, protože se blíží konec této platformě. Zde je široce diskutovaný seznam:

  • 1. „Nepřátelé“ – tento kultovní thriller režiséra Davida Finchera se pomalu blíží ke svému poslednímu přehrávání na Netflixu. Utíkejte, abyste stihli sledovat souboje mezi Bradem Pittem a Edwardem Nortonem ještě jednou.
  • 2. „Stranger Things“ – bohužel, pro fanoušky této ikonické retro sci-fi série je čas na rozloučení. Poslední řada se bude odvíjet od záhadného místa, které všechno začalo.
  • 3. „House of Cards“ – politický intrikánský příběh Franka Underwooda a Claire Underwoodové postupně odchází. Pokud jste ještě neviděli toto dílo, sbalit jeho tasovacích věci a připravte se na neuvěřitelnou jízdu plnou moci a korupce.

Tyto tři tituly jsou pouze ukázkou z dlouhého seznamu, který Netflix opustí v září 2023. Přestaňte váhat a doražte ke svým oblíbeným seriálům a filmům ještě před jejich odchodem. Ať už se vydáte na temnou stránku lidské psychiky v „Nepřátelích“ nebo objevujte tajemství Hawkinsu ve „Stranger Things“, máte jen omezený čas na jejich shlédnutí. Nezapomeňte si zkontrolovat další tituly na seznamu a naplánujte si svoje večery plné zábavy s Netflixem.

Populární seriály, které nemůžete propásnout

Populární seriály, které nemůžete propásnout

Vážení diváci,

přináším vám aktuální seznam populárních seriálů, které bohužel odchází z programové nabídky Netflixu v září 2023. Představte si, že tento měsíc se rozloučíme s několika skvělými počiny, které vás vtáhly do jejich zápletek a získaly vaše srdce. Pokud jste ještě nestihli tyto seriály zhlédnout, je na čase se připravit na jejich poslední díly. Zde je náš seznam nezapomenutelných titulů:

1. **Stranger Things** – Toto retro sci-fi dobrodružství nás vtáhlo do podivného světa, plného tajemných jevů, přátelství a neuvěřitelných dobrodružství. Sledujte poslední epizodu a dozvíte se, jak se příběh skupinky kamarádů ve fiktivním Hawkinsu uzavře.

2. **Narcos** – Již od první série nás tento drsný kriminální seriál o působení drogových kartelů v Jižní Americe dokázal okouzlit. Každá další řada nám odkrývala více o životě slavných drogových bosů a jejich kruté cestě ke slávě. Neváhejte se podívat na poslední řadu a dozvědět se, jaký konec čeká naše oblíbené postavy.

3. **Money Heist** (La Casa de Papel) – Tento španělský kriminální thriller se stal skutečným hitem, ve kterém se skupina zlodějů pokusila o největší loupež v dějinách Španělska – do tiskárny peněz. Povzbuzující atmosféra, napětí a brilantní plánování, to všechno můžete očekávat v poslední řadě, která vás zaručeně dostane na ten nejvyšší level.

Věříme, že jste si tyto seriály užili stejně jako my a přejeme vám nezapomenutelné závěry jejich příběhů. Nezapomeňte si ještě jednou připomenout, proč jste je tolik milovali. A pokud jste některý z nich přehlédli, neváhejte je zařadit na svůj „must-watch“ seznam, abyste je stihli ještě před jejich odchodem z Netflixu.

Jak zachovat oblíbené filmy i po odchodu z Netflixu

Oblíbené filmy, které odcházejí z Netflixu v září 2023:

I když je odchod oblíbených filmů z Netflixu vždy smutnou zprávou, neznamená to, že se s nimi musíme rozloučit navždy. Existuje několik způsobů, jak si tyto filmy stále užívat i po odchodu z tohoto streamovacího služby. Přinášíme vám několik tipů, jak zachovat své oblíbené filmy a nadále si je vychutnávat.

1. Získejte vlastní kopii: Pokud milujete konkrétní film, doporučujeme vám zakoupit si vlastní kopii na DVD nebo Blu-ray. Tím získáte trvalý přístup k filmu a budete si ho moci přehrát kdykoli budete chtít, bez ohledu na to, jestli je ještě dostupný na Netflixu nebo ne.

2. Vyžádejte si film v místní knihovně: Mnoho veřejných knihoven nabízí také širokou škálu filmů na vypůjčení. Navštivte svoji místní knihovnu a zjistěte, zda mají ve svém katalogu váš oblíbený film. I když možná nebudete mít film k dispozici neustále, stále si ho můžete vypůjčit a užívat si jej.

3. Prozkoumejte alternativní streamovací služby: Existuje mnoho dalších streamovacích služeb, které nabízejí různé knihovny filmů. Možná naleznete váš oblíbený film na jiné platformě, která ho stále nabízí ke streamování. Nebo si vyzkoušejte zkušební verzi jiného streamovacího poskytovatele, abyste zjistili, zda mají ve svém katalogu váš film.

Mějte na paměti, že obsah streamovacích služeb se neustále mění a filmy mohou přicházet i odcházet. S těmito tipy však budete mít vždy možnost si své oblíbené filmy užívat, ať je kdekoliv dostupný.
Nové nabídky, které můžete nahradit odcházející obsah

Nové nabídky, které můžete nahradit odcházející obsah

Nově nabízený obsah na Netflixu v září 2023 vám přinese nepřeberné množství skvělých filmů a seriálů, které mohou nahradit ty, které se nyní chystají opustit platformu. Pokud vás zajímá, jaké tituly budou odcházet, nezapomeňte si prohlédnout náš seznam níže.

1. **Stranger Things -** Tato ikonická sci-fi série sebou přinesla nejen nostalgii, ale i vzrušení. Následujte skupinu mladých přátel, když se vydávají na dobrodružství napříč paranormálními jevy ve městě Hawkins. Pokud jste ji ještě neviděli, uděláte radost všem fanouškům 80. let.

2. **Lucifer -** Pokud máte rádi temného humoru a nadpřirozené příběhy, určitě si tuto show nenechte ujít. Sledujte ďábla samotného, který se přesune do Los Angeles a stane se konzultantem pro policii. Lucifer Morningstar se pokouší pochopit lidskou povahu, a to se všemi zbytečnými a komickými situacemi.

3. **The Crown -** Pokud milujete historii a britskou monarchii, pak je tento seriál pro vás. The Crown je epickou sérií, která mapuje život a vládu královny Alžběty II., a to od jejího nástupu na trůn až do současnosti. Výborné herecké výkony, luxusní kostýmy a historická přesnost jsou jen některé z důvodů, proč se do této série zamilujete.

Tyto jsou jen tři z mnoha nových nabídek na Netflixu, které mohou nahradit odcházející obsah. Nezapomeňte se podívat na náš plný seznam a sdílet své oblíbené tituly s přáteli. Užijte si zábavu a buďte nadšeni tím, co Netflix pro vás v září 2023 připravil! Doufáme, že jste si užili náš seznam odcházejícího obsahu na Netflixu v září 2023. Nepropásněte poslední příležitost sledovat tyto úžasné tituly! Držte se s námi a buďte v obraze o všech změnách na vašem oblíbeném streamovacím kanále. Neváhejte si ještě dnes zařídit plán na další binge watching!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *