Jak se odhlásit z Netflixu? Krok za krokem
|

Jak se odhlásit z Netflixu? Krok za krokem

Máte pocit, že už jste prozkoumali veškeré filmové a seriálové poklady na Netflixu a přišel ten správný okamžik požádat o odhlášení? Nejste sami! Odhlášení z Netflixu může být snadnější, než si myslíte. Bez ohledu na to, zda plánujete jen na chvíli opustit platformu nebo zcela ukončit své členství, postup je jednoduchý a rychlý. V tomto článku si ukážeme krok za krokem, jak se odhlásit z Netflixu. Ať už sledujete své oblíbené filmy a seriály na svém počítači, telefonu či televizi, informace zde vám pomohou zcela přesně pochopit, co dělat. Připravte se na snadný odchod od obrazovky a objevování nových způsobů zábavy!
Jak se odhlásit z Netflixu na počítači

Jak se odhlásit z Netflixu na počítači

Pokud máte pocit, že je čas se odhlásit z Netflixu na svém počítači, není třeba panikařit. Postup odhlášení je jednoduchý a snadno pochopitelný. Zde je návod, jak to udělat krok za krokem:

  1. Otevřete webový prohlížeč na vašem počítači a přejděte na oficiální stránku Netflixu.
  2. Přihlaste se ke svému účtu pomocí svého uživatelského jména a hesla. Ujistěte se, že jste přihlášeni k tomu správnému účtu, ze kterého se chcete odhlásit.
  3. Po přihlášení klikněte na ikonu vašeho profilu v pravém horním rohu obrazovky. Otevře se vám rozbalovací menu s různými možnostmi.
  4. V tomto menu vyberte volbu "Účet". Tím se dostanete na stránku s nastavením vašeho účtu.
  5. Na stránce s nastavením účtu rolováním najděte sekci "Členství a fakturace" a klikněte na odkaz "Odhlásit se z Netflixu".
  6. Potvrďte svou volbu kliknutím na tlačítko "ODHLÁSIT".

A tím je to hotovo! Byli jste úspěšně odhlášeni z Netflixu na svém počítači. Pokud budete chtít zase sledovat své oblíbené seriály nebo filmy, jednoduše se zase přihlaste ke svému účtu. Buďte si ale jisti, že jste schválně na nikoho jiného než sebe nedělali dojem večerního seriálového maratonu!

Jak se odhlásit z Netflixu na mobilním zařízení

Jak se odhlásit z Netflixu na mobilním zařízení

Pokud jste se rozhodli odhlásit z Netflixu na svém mobilním zařízení, není třeba se tím stresovat. Proces odhlášení je snadný a rychlý. Následujte tyto jednoduché kroky a budete mít svůj účet odhlášený během chvilky.

  1. Otevřete aplikaci Netflix na svém mobilním zařízení.
  2. Na domovské obrazovce klepněte v horním pravém rohu na ikonu „Menu“ (tři vodorovné čáry).
  3. Ze seznamu vyberte možnost „Konto“.
  4. Přihlaste se ke svému účtu, pokud se vás aplikace na to požádá.
  5. Projděte dolů na stránku k nastavení účtu a klepněte na odkaz s názvem „Odhlásit se všude“.
  6. Potvrďte své rozhodnutí kliknutím na tlačítko „Odhlásit se všude“.

A to je vše! Byli jste úspěšně odhlášeni z Netflixu na vašem mobilním zařízení. Pokud se v budoucnu rozhodnete se znovu přihlásit, stačí pouze zadat své přihlašovací údaje a můžete si znovu vychutnávat své oblíbené filmy a seriály.

Krok za krokem: Jak se odhlásit z Netflixu na smart TV

Pokud používáte Netflix na svém smart TV a potřebujete se odhlásit, postupujte podle těchto jednoduchých kroků:

  1. Otevřete aplikaci Netflix na svém smart TV. Obvykle se nachází na domovské obrazovce nebo v sekcích s aplikacemi.
  2. Po spuštění aplikace Netflix se přihlaste ke svému účtu.
  3. Po přihlášení se přesuňte na horní část obrazovky, kde se nachází možnosti a nastavení.
  4. Zde najděte a vyberte možnost "Odhlašit se". Obvykle bude umístěna na konci seznamu nebo v záložce s nastaveními účtu.
  5. Potvrďte svou volbu odhlášení, aby byl váš účet odstraněn ze smart TV.

Během tohoto procesu se může zobrazovat různá rozhraní a možnosti v závislosti na modelu smart TV. Pokud máte potíže nebo nenacházíte správná nastavení, doporučujeme vyzkoušet vyhledání přesných pokynů pro váš konkrétní model TV nebo se obrátit na zákaznickou podporu výrobce TV.

Pamatujte si, že odhlášení ze svého účtu Netflix na smart TV nezruší váš celý účet Netflix. Pokud si přejete zrušit svůj účet zcela, musíte se přihlásit pomocí jiného zařízení, jako je počítač nebo mobilní telefon, a postupovat podle pokynů k zrušení členství.
Jak se odhlásit z Netflixu pomocí e-mailu

Jak se odhlásit z Netflixu pomocí e-mailu

Pokud se rozhodnete opustit svůj Netflix účet a zrušit své členství, existuje několik jednoduchých kroků, které můžete podniknout. První možností je odhlásit se přímo z vašeho e-mailu, což je rychlý a pohodlný způsob, jak toho dosáhnout.

Začněte otevřením vaší e-mailové schránky a vyhledejte potvrzovací e-mail od Netflixu. Tuto zprávu jste obdrželi při vytváření svého účtu. Po otevření e-mailu můžete v textu najít odkaz s názvem "Zrušit členství". Klikněte na tento odkaz a budete přesměrováni na stránku s potvrzením na Netflixu.

Zde uvidíte informace o svém účtu a všechny dostupné možnosti zrušení členství. Na této stránce je také uvedeno datum, do kterého budete mít plné využití služeb Netflixu, i když jste zrušili členství. Mějte na paměti, že pokud si změníte názor, můžete se do tohoto data vrátit a znovu aktivovat svůj účet.

Pamatujte také, že odhlášení se z vašeho e-mailu znamená, že už nebudete dostávat e-maily od Netflixu, včetně upozornění na nový obsah nebo speciální nabídky. Pokud chcete zůstat informováni, doporučujeme, abyste se odhlásili pouze z platformy Netflix přímo.
Jak zrušit předplatné Netflixu

Jak zrušit předplatné Netflixu

Pokud jste se rozhodli zrušit své předplatné Netflixu, nebojte se, není to složitý proces. Zde je jednoduchý krok za krokem návod, který vám pomůže s odhlášením z Netflixu.

  1. Otevřete webový prohlížeč a přihlaste se do svého Netflix účtu.
  2. Vyberte svůj profil v pravém horním rohu obrazovky a zvolte „Můj účet“.
  3. V sekci „Členství a fakturace“ klikněte na odkaz „Zrušit předplatné“.
  4. Nyní budete přesměrováni na stránku s nabídkou variant zrušení předplatného. Zvolte možnost, která vám nejlépe vyhovuje – buď zrušit ihned nebo do konce fakturačního období.
  5. Potvrďte své rozhodnutí kliknutím na tlačítko „Zrušit předplatné“.
  6. Vaše předplatné Netflixu je nyní zrušeno! Ujistěte se, že jste všechny platební údaje odstranili, abyste se vyhnuli dalším poplatkům.

Mějte na paměti, že zrušení předplatného nelze provést prostřednictvím mobilní aplikace Netflix, musíte to udělat prostřednictvím webového prohlížeče.
Návrat k Netflixu: Jak znovu se přihlásit poté, co jste se odhlásili

Pokud se potřebujete odhlásit z Netflixu a nevíte, jak na to, nezoufejte! Přinesli jsme vám jednoduchý krok za krokem návod, jak to udělat. Následujte tyto snadné instrukce a během okamžiku budete připraveni se odhlásit a vrátit se k Netflixu jako správní profíci.

  1. Otevřete webový prohlížeč a přejděte na oficiální stránku Netflixu.
  2. Klikněte na ikonu "Profil" v pravém horním rohu a zvolte možnost "Odhlásit se" v rozevírací nabídce.
  3. Po odhlášení se objevíte na úvodní stránce Netflixu, kde můžete buď zůstat odhlášeni nebo se znovu přihlásit.

Pokud se chcete vrátit k Netflixu a přihlásit se zpět, pokračujte podle těchto kroků:

  1. Otevřete webový prohlížeč a přejděte na oficiální stránku Netflixu.
  2. Na úvodní stránce klikněte na tlačítko "Přihlásit" v pravém horním rohu.
  3. Zadejte své přihlašovací údaje, tj. e-mail a heslo, a klikněte na tlačítko "Přihlásit".

A voilà! Jste zpět online a můžete si znovu vychutnat všechny skvělé filmy a seriály, které Netflix nabízí. Nezapomeňte si vytvořit nový profil, pokud sdílíte účet s ostatními, a začněte objevovat nekonečné možnosti streamování, které Netflix poskytuje.

Nejčastější potíže a jak se odhlásit z Netflixu, aniž byste je měli

Odhlásit se z Netflixu je jednoduché a může být užitečné v případech, když chcete zabezpečit svůj účet nebo jdete na dovolenou. Níže naleznete postupný návod, jak se odhlásit z Netflixu a předejít tak možným potížím.

Jak se odhlásit z Netflixu:

  • Přihlaste se do svého Netflix účtu pomocí svého uživatelského jména a hesla.
  • Po přihlášení najděte v pravém horním rohu svého účtu ikonu s uživatelským jménem a klikněte na ni.
  • V rozbalovacím menu vyberte možnost „Odhlásit se“.

Pokud jste se úspěšně odhlásili, budete přesměrováni na úvodní stránku Netflixu. Je důležité si také uvědomit, že odhlášení z Netflixu neznamená okamžité zrušení vašeho účtu. Pokud si přejete zrušit svůj účet, můžete tak učinit v nastavení svého účtu. V případě potřeby se opět můžete kdykoli přihlásit pomocí svých přihlašovacích údajů.

Doufáme, že tento návod na odhlášení z Netflixu krok za krokem byl pro vás užitečný. Teď, když víte, jak využít tuto možnost, můžete pohodlně spravovat své předplatné a přizpůsobovat si svůj zážitek ze streamování. Nezapomeňte, že pokud se rozhodnete vrátit k Netflixu, vždy se můžete přihlásit zpět a pokračovat ve sledování oblíbených filmů a seriálů.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *